Blog výživového specialisty

Jak sladit téměř bez kalorií a nejíst chemii?

Jak sladit téměř bez kalorií a nejíst chemii?

Našla jsem na trhu sladidlo, které není uměle vyrobeno, má výbornou chuť a nemá ocásek jako stevie.

Vyzkoušejte čekankový siru, extrakt z čekankového kořene obsahuje 91% čekanky a má 71 % vlákniny. Je pro tělo nevstřebatelný, a proto nezvyšuje hladinu cukru v těle. Je ideální pro diabetiky. Chuť Vás překvapí, používám jej do jogurtů, k pečení a pokud mne honí chuť na sladké, malá lžička vše vyřeší. Kupujte Čekankový sirup originál, jsou na trhu i další varianty, které obsahují čekanky málo a již nedávají smysl. Píší o tomto sirupu, že je to sladidlo nové generace a s tímto tvrzením souhlasím. Zatím jsem nic lepšího nenašla.


Nevíte si rady se svým zdravím?

Individuálním přístupem vás nasměruji ke zdravějšímu životnímu stylu. Zlepší se vaše zdraví.
Objednejte se na vstupní konzultaci. Udělám maximum proto, abych vám pomohla.

Objednat konzultaci

(c) 2024 Ing. Soňa Vybíralová