Blog výživového specialisty

Tip na dárek pod stromeček pro každého!

Tip na dárek pod stromeček pro každého!

Již roky si nedovedu představit, že bych na ruce neměla fitness náramek.

Jak se donutit něco dělat? Každý ví, že sezení není zdravé a nejlepším pohybem vůbec je chůze. Deně bychom měli nachodit alespoň 10 tisíc kroků. Mnoho z nás má sedavé zaměstnání a také se nám jednoduše nechce nic dělat. Samozřejmě je pohodlnější nedělat nic, ale jak zní moje moto - NĚCO ZA NĚCO.

Několik let na ruce nosím fitness náramek a již si to bez něj nedokážu představit. Mám ho na ruce stále, spím s ním, sprchuji se, sportuji... Sundávám jej jen, když si chci vyměnit pásek za jinak barevný. Fitness náramek se dá pořídit již od cca 300 korun. Nezdá se to, ale když odpoledne kouknu na stav kroků, opravdu mne to nutí skóre vylepšit. V zimě je to horší, mnohdy se mi nechce ven a tak pomůže běžecký pás nebo stepper. Pro nás co máme pejsky je to snazší, venčení je zábavnější a spojíme tak příjemné s užitečným.

Mnohdy doma zazní otázka na manžela, kolik máš kroků? On odpoví, "dnes je to bída, jen 5000" a už máme záminku vzít psa, dítě a vyrazit na procházku.

Můžu vás ujistit, že pokud si fitness náramek na ruku nasadíte, tak vám to nedá a budete se koukat, kolik kroků máte. U mnoha mých klientů to opravdu funguje. Mnohdy mi říkají, že vystoupí z tramvaje dříve a dojdou do cíle pěšky. Bude vás to bavit a motivovat!!

Většina fitness náramků se dá propojit s mobilním telefonem, kde pak sledujete statistiky. Pokud běháte, je to téměř základní výbava a určitě si běh lépe užijete, zejména když máte hodinky s měřičem tepu. Lepší modely vám ukáží po spárování s telefonem sms, příchozí hovory, počasí a další aplikace. Některé fitness náramky vydrží na1 baterii roky bez nutnosti nabíjení. Což je i ten můj a proto jej nemusím sundávat a nabíjet.

Takže, pokud nevíte co koupit po stromeček, máte ode mne inspiraci.

Fotím pro vás ten svůj:) Ráda se podělím se zkušenostmi v komentářích.


Nevíte si rady se svým zdravím?

Individuálním přístupem vás nasměruji ke zdravějšímu životnímu stylu. Zlepší se vaše zdraví.
Objednejte se na vstupní konzultaci. Udělám maximum proto, abych vám pomohla.

Objednat konzultaci

(c) 2024 Ing. Soňa Vybíralová