Blog výživového specialisty

Tip, co ke svačině – moje oblíbená

Tip, co ke svačině – moje oblíbená

Stále vymýšlím, co jíst, a přitom nepřibrat a pochutnat si.

Velmi jsem si oblíbila tapiokový pudink.

Příprava je jednoduchá.

Tapioku propláchnu vodou a namočím minimálně na 3 hodiny (lze nechat přes noc). Vodu sliji. Na cca 100 g tapioky pak přidám cca 4x tolik vody (vyzkoušejte i více, nebude pudink sice tak tuhý, ale to vůbec nevadí). Přidám kokosové mléko, množství nechám na vás. Stačí i 100 g, čím více jej přidáte, tím bude puding více krémový.
Já tento puding nesladím, ale to nechám na vás.
Přivedete jej k varu a vařte do zprůhlednění kuliček.
V lednici vám vydrží pár dní.

Rychlá svačina:

tapiokový pudink, 2 lžíce bílého jogurtu, mražené borůvky a dosladit javorovým sirupem.

Absolutní pecka.


Nevíte si rady se svým zdravím?

Individuálním přístupem vás nasměruji ke zdravějšímu životnímu stylu. Zlepší se vaše zdraví.
Objednejte se na vstupní konzultaci. Udělám maximum proto, abych vám pomohla.

Objednat konzultaci

(c) 2024 Ing. Soňa Vybíralová